Header afbeelding

Calculatie zonwering

Een calculatie voor zonwering bij ons aanvragen verplicht u tot niets. Het is geheel vrijblijvend dat wij u een opgave van de te verwachten kosten doen toekomen. Met een calculatie ziet u in 1 oogopslag met welke uitgave u ongeveer rekening moet houden. Ook al doet u gemiddeld zo'n 12 jaar met zonwering (jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur trouwens aanzienlijk), het is en blijft een fikse uitgave. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het merk, type, de formaten en aantallen zonwering die u wenst. Ook extra's als een mechanische bediening, heater of zonnesensor kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Om u wat tegemoet te komen, zijn onze calculaties extra scherp opgesteld en houden we regelmatig acties.

Zonwering op maat

Weet u bij benadering waar uw voorkeur naar uitgaat? Is zonwering voor binnen of voor buiten gewenst? Of wilt u uw huis, terras en tuin volledig beschermen tegen de zonnestralen? Welk soort zonwering heeft u in gedachten? Hoe groot zijn de ramen die overkapt moeten worden? En wat is het formaat van uw terras? U merkt het, we hebben een heleboel vragen. Dat is nodig om een zo goed mogelijk, passend advies te kunnen geven. En met een bijpassende, nette calculatie voor zonwering op maat te komen.

We nodigen u van harte uit onze speciaalzaak te bezoeken. In onze showroom tonen we u de laatste modellen en toepassingen uit onze uitgebreide collectie zonwering. Daar kunnen we ook rustig gaan zitten om uw eisen, wensen en budget door te nemen. En op basis van die uitgangspunten u een maatwerkadvies met bijbehorende scherpe calculatie voor uw zonwering geven.