Header afbeelding

Koop uw uitvalschermen in Antwerpen

Als u naar Buerman zonwering in Sint Niklaas gaat, kunnen wij u daar echt alles vertellen over uitvalschermen.

Een hete zomerdag, de tuinstoelen buiten en heerlijk in de zon? Wie wil dat nou niet? Maar als u daar eenmaal zit, kan die zon toch wel aardig branden! En dan zijn onze uitvalschermen voor u de allerbeste oplossing. Zalig genieten van het mooie zomerweer, maar geen verbrande huid!

Eden passend formaat is er altijd, want onze schermen zijn leverbaar in elk formaat, dat u maar wenst. Tot een breedte van 10 meter met een uitval van 4 meter.

Wat zijn de voordelen van uitvalscherm?

Als u een uitvalscherm plaatst, bestrijdt u niet alleen de zon op uw terras, maar ook binnen in huis blijft het een stuk koeler. Door de vele kleuren en dessins vindt u bij ons altijd een scherm, dat bij de stijl en inrichting van uw woning past.

Zie hier de voordelen:

 • Verkrijgbaar in elke gewenste maat.
 • Enorme keuze aan kleuren en dessins.
 • Water- en vuilafstotend. Een regenbui is niet erg, maar let er wel op, dat u het scherm laat drogen voor u het weer oprolt!
 • Eenvoudig te monteren op een stevige muur.
 • Het uitzicht naar buiten blijft vrij.


 • Bediening van een zonnescherm

  U kunt uw scherm bedienen aan de binnen- of buitenzijde van uw woning. Eenvoudig met de hand door middel van een slingerstang of lekker makkelijk en comfortabel met een volledig geautomatiseerd systeem met afstandsbediening. Aan u de keuze.  Onderhoud zonweringsscherm

  Het scherm heeft weinig onderhoud nodig. Het doek is water- en vuilafstotend en kan tegen regen en wind. Bij een elektrisch systeem veroudert het scherm langzamer, omdat het perfect sluit en weer en wind zodoende geen vat hebben op het zonweringsdoek.

  Wilt u nog meer informatie en een advies op basis van uw wensen en budget? Kom dan gerust bij ons langs in onze showroom in Sint Niklaas en we informeren u met plezier over alle mogelijkheden, de te verwachten kosten, levering, montage en onderhoud.